HIC http://www.made-in-croatia.com.hr/
Vijesti | Turizam | Oglasnik | Hrvati izvan domovine | Marketing | O nama
HRVATSKI ŠAH

komplet hrvatski šah


zastave-stalci-koplja

zastava na stalku

02.svibnja 2022.
STALNO GA PRATI LIJEČNIK
Putin bi uskoro trebao pod nož zbog teške bolesti? Nagađa se tko bi mogao preuzeti kontrolu nad ratom


Vladimir Putin
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ruski predsjednik Vladimir Putin mogao bi odustati od kontrole nad ratom u Ukrajini jer je, navodno, spreman za operaciju raka. Takve informacije pojavile su se na Telegramu na kanalu "General SVR", koji tvrdi da je njegov izvor visoko pozicionirana osoba u Kremlju.

U slučaju da Putin ode pod nož, navodi General SVR, privremenu kontrolu nad invazijom u Ukrajini trebao bi preuzeti bivši šef ruske Savezne službe sigurnosti Nikolaj Patrušev


"Putinovi liječnici inzistiraju na kirurškoj operaciji u bliskoj budućnosti. Iako Putin načelno nije dao pristanak i datum operacije nije dogovoren, Putin je od Petruševa zatražio odgovor i obećanje", stoji, među ostalim, u objavi na Telegramu na kanalu General SVR.

Podsjetimo, taj je kanal na Telegramu ranije izvijestio kako Putin ima rak abdomena i Parkinsonovu bolest. Kanal General SVR prati oko 279 tisuća pretplatnika i dosad je, pozivajući se na "insajdera iz Kremlja", objavljivao detalje sa sastanaka Putina i čelnika ostalih zemalja. 

Inače, Kremlj je uvijek snažno poricao da Putin ima zdravstvenih problema te ga nastoji prikazati dobroga zdravlja. Mediji su i ranije pisali o pogoršanju Putinova zdravlja te o njegovu depresivnom ponašanju.

Anders Åslund, švedski ekonomist i bivši savjetnik ruske vlade, rekao je da jedna snimka pokazuje da su i Putin i ruski ministar obrane Sergej Šojgu "depresivni i lošeg zdravlja" te je to ranije objavio na svojem profilu na Twitteru.(dnevnik.hr)

 

 

 

Službeni Kremlj negira navode iz medija da Putin ima rak štitnače


01.travnja 2022: Ruski istraživački medij Project Media danas je objavio poduže izvješće koje govori o zdravstvenom stanju ruskog predsjednika Vladimira Putina.

Daily Mail prenosi izvješće i navodi kako je Putinprije početka agresije na Ukrajinu patio od zdravstvenih problema. Daily Mail piše i da je, prema jednoj verziji, Putin liječen steroidima.

Izvješće prikazuje njegove različite faze nestanke iz javnosti otkako je preuzeo vlast, tijekom kojih je državna TV prenosila unaprijed pripremljene priloge i snimke njegovih sastanaka i izvještaje o teleonskim razgovorima, prenosi dnevnik.hr

Izvješće pokriva njegove dugogodišnje probleme s leđima - koji su povezani s padom s konja zbog čega je navodno bio podvrgnut operaciji.

Izvješće tvrdi i kako je Putin sve više okružen velikim brojem liječnika. 2019. godine pratilo ga je čak 13 liječnika. Krajem 2019. godine posjetio ga je i tim neurokirurga. U rezidenciji predsjednika bio je niz medicinskih specijalista.

Neovisni ruski medij Project media, čiji sadržaj je blokiran u Rusiji, objavio je fotografije na kojima je Putin u društvu Jevgenija Selivanova, doktora moskovske Centralne bolnice.

Selivanov je vrhunski onkološki stručnjak koji se specijalizirao za rak štitnjače, a Daily Mail piše kako je Putina posjetio čak 35 puta u njegovoj omiljenoj rezidenciji u Sočiju.

Putin navodno pokazuje veliki interes prema toj bolesti.2020. godine, posjetio je šefa Nacionalnog medicinskog istraživačkog centra za endokrinologiju, Ivana Dedova, gdje radi i njegova najstarija kći Marija.

Dedov je predsjedniku ispričao o visokoj učestalosti raka štitnjače i govorio o novom hormonskom lijeku, Tyroginu, koji se bori protiv metastaza nakon operacije, piše Daily Mail.


"Postotak oporavka je od 95% do 98%?", upitao je tada Putin, na što su mu je Dedov odgovorio potvrdno.

Sky News prenosi dio izvješća koje navodi kako Putin još od rujna održava sastanke na drugom kraju dugog stola ili videovezom.

U rujnu je naime otišao u izolaciju.


Glasnogovornik Kremlja Dmitrij Peskov danas je putem ruskog medija Pravda poručio kako priče o Putinovu raku štitnjače nisu istinite, kao ni izvještaji da je ruski predsjednik podvrgnut operacijama. Peskov je takve tvrdnje nazvao fikcijom i lažima.(dnevnik.hr)dnevnik.hr/HIC.hr

foto:


Vijesti | Turizam | Oglasnik | Hrvati izvan domovine | Marketing | O nama

Copyright 1999 - 2001 Croatian Information Centre. All rights reserved.
Included in this bulletn: Reproduction or copying of images is prohibited.
Croatian Information Centre - Service Agreements
Contact Croatian Information Centre