HIC https://made-in-croatia.com.hr/hr/proizvodi/drzavna-i-druga-obiljezja-drzavna-obiljezja-213
vijkesti-crna kronika


zlatnici i srebrnjaci


10.rujna 2020.
NA AUTOCESTI A-3
U sudaru pet vozila poginule dvije osobe

sudar na autocesti A-3

U prometnoj nesreći na autocesti A3 koja se dogodila jučer oko 16 sati kod odmorišta Ježevo sudarilo
se nekoliko teretnih vozila i dva osobna automobila.

HAK je jutros javlja kako se između čvorova Rugvica i Ivanić-Grad vozi dvosmjerno u blizini odmorišta Ježevo. Zbog jučerašnje teške prometne nesreće otvoren je po jedan trak u oba smjera, dodali su. 

U srijedu je zagrebačka policija objavila detalje teške prometne nesreće na autocesti A3 u kojoj su poginule dvije osobe. 

"Danas, 9. rujna oko 16 sati na A3, 3 km nakon odmorišta Ježevo u smjeru istoka, za sada iz neutvrđenih razloga i na neutvrđen način došlo je do prometne nesreće između tri teretna vozila, od kojih su dva turskih, a treće crnogorskih nacionalnih oznaka te dva osobna vozila, od kojih je jedno bosanskohercegovačkih nacionalnih oznaka, a drugo bjelovarskih registarskih oznaka. Nakon prometne nesreće izbio je požar.

Požar su ugasili vatrogasci te je u suradnji s nadležnim službama od 18:57 žurno otvoren sjeverni kolnik A3, između čvora Rugvica i Ivanić-Grad za dvosmjerni promet jednim kolničkim trakom.

Prema dosad prikupljenim informacijama, u prometnoj nesreći dvije osobe iz teretnih vozila smrtno su stradale, dok druge osobe nisu ozlijeđene", stoji u priopćenju policije.

Sve okolnosti nesreće bit će poznate po završetku očevida koji provode policajci PU zagrebačke s nadležnim državnim odvjetnikom.
ruka, flash ATENA maslinovo ulje


dnevnik.hr /HIC.hr
foto:dnevnik.hr/čitatelj