HIC https://made-in-croatia.com.hr/hr/proizvodi/drzavna-i-druga-obiljezja-drzavna-obiljezja-213
vijkesti-crna kronika


zlatnici i srebrnjaci


28.listopada 2020.
MOTIV UBOJSTVA JOŠ NEPOZNAT
U krvavom obračunu u zagrebačkom Vrapću ubijena jedna osoba

Vrapče, mjesto zločina

U krvavom obračunu koji se dogodio sinoć oko 22 sata u zagrebačkom kvartu Vrapće jedan je čovjek ubijen, a drugi teško ranjen.

Sukob u kojem je sudjelovalo više odoba dogodio sev oko 21,30 kod tržnice u neposrednoj blizini pekare na Vrapčanskoj cesti. Prema prvim informacijama s mjesta događaja jedna osoba je jednog muškarca ubila nožem, a drugog lakše ozlijedila, piše jutarnji.hr.

Osoba koja se dovodi u vezu s ovim događajem privedena je u službene prostorije na kriminalističko istraživanje. U tijeku je policijski očevid kojim će se rasvijetlili okolnosti koje su dovele do krvavog čina i je li, eventualno, obračunu kumovao alkohol ili opijati, izvijestila je zagrebačka policija.ruka, flash ATENA maslinovo ulje

Prolaznici su zgroženi viđenim prizorom.

-Taman sam dolazila tamo kad su dečka prekrivali crnom vrećom. Spominjalo se da je netko od sudionika obračuna na plac došao BMW-om i da je sukob izbio ispred bankomata. I eto, jedan mrtav a drugi navodno ima dvije ubodne rane u vratu. Strašno je da se takve stvari događaju pred prolaznicima i to još u neposrednoj blizini osnovne škole. Scene iz akcijskih filmova su nam se preselili u dvorišta - kaže za Jutarnji jedna stanarka Vrapča.


HRT /HIC.hr
foto:CROPIX