HIC https://made-in-croatia.com.hr/hr/proizvodi/drzavna-i-druga-obiljezja-drzavna-obiljezja-213
vijkesti-crna kronika


zlatnici i srebrnjaci


25.siječnja 2021.
UBOJSTVO U PREGRADI
Muškarac cjepanicom zatukao ženu s kojom je živo

lisice na rukama


U noći sa četvrtka na petak u selu nadomak Pregrade dogodio se stravičan zločin. Muškarac (69) cjepanicom je zatukao 72-godišnju ženu s kojom je živio.

Nakon što je pronašla tijelo u kući, policija je privela muškarca kako ne bi pokušao pobjeći.

Sudac istrage zagrebačkog Županijskog suda u ponedjeljak mu je, zbog opasnosti od bijega, odredio istražni zatvor zbog sumnje da je u petak u Pregradi ubio svoju 72-godišnju izvanbračnu partnericu.
Radi se o muškarcu nepoznatog državljanstva

Muškarac je po dovršetku istraživanja predan pritvorskom nadzorniku, a tijelo unesrećene preveno je na obdukciju na Zavod za sudsku medicinu.

Istražitelji su imali problema s utvrđivanjem identiteta osumnjičenog koji nije imao ništa od dokumenata. Kako bi utvrdili tko je on, ušli su u evidenciju starih osobnih iskaznica i otkrili da je izdana 16. srpnja 1970. te usporedili otiske prstiju i utvrdili identitet.

ruka, flash ATENA maslinovo ulje

Tužiteljstvo je preciziralo da je okrivljenik u petak rano ujutro u Gornjoj Plemenščini kod Pregrade više puta udario 72-godišnjakinju tvrdim predmetom po glavi i vratu, pri čemu je zadobila višestruke ozljede od kojih je preminula na mjestu događaja.

Prema pisanju medija, okrivljenik tvrdi da ga je žrtva napala nožem i da se on branio, nakon čega je uzeo cjepanicu kojom je svoju izvanbračnu partnericu udario po glavi.

dnevnik.hr/HIC.hr
foto: